Hembakning: Lär dina barn baka sina egna

Tänkte du någonsin på att lära dina barn att baka hemma, tänkte du någonsin att de kanske skulle vilja lära sig, med alla produkter som finns på marknaden idag finns det inte ett verkligt behov av hembakning, du kan gå till butiken och köp ditt bröd, kakor, kakor och så vidare, så varför skulle vi någonsin vilja göra någonting hemma.

Hembakning kan vara en glad upplevelse för vuxna såväl som barn. Barn verkar trivas med kunskap och ibland ger vi dem inte tillräckligt. Att lära ditt barn att baka är ett ansvar som inte bör tas lätt, vi måste lära säkerhetsfaktorerna som vägg för hur man gör ett bra jobb. Börja med att lära ditt barn hur farligt en spis och ugn kan vara. Låt dem se hur du bakar ett tag och låt dem sedan börja mäta ingredienserna med dig och kontrollera att de gör det korrekt. Efter ett tag ge dem ett enkelt recept att göra på egen hand med din vägledning förstås. Låt dem bygga förtroendet att de behöver göra ett bra jobb. Låt ett barn placera produkten som de förberedde i ugnen när du tar bort den första gången så att barnet kan se att en ugn inte är en leksak och att de kan brännas dåligt om de inte är försiktiga.

Låt dina barn få all utbildning på jobbet med dig till hands innan du låter dem på egen hand. Ge dem alla de bakningstips du har stött på, efter att ditt barn har lärt sig grunderna för bakning kommer de förmodligen att börja på egen hand och har tillfredsställelsen att veta att de gjorde det. De är inte längre beroende av livsmedelsbutiken för en god godbit eller betalar de upprörande priserna för en enkel födelsedagstårta medan de kan göra det på egen hand. I slutändan kommer du som förälder att känna att du förmedlat något genom att lära ditt barn att baka hemma.

Lämna ett svar